Met BaseLine beter in uw vel

Nieuws

  • Corona-nieuws

    Aangepaste werkwijze!
    Vanaf het begin van de corona-uit...

  • Stagiaires

    In verband met het corona-virus zullen de stagiaires tot nader order niet bij...

Gerja

Uw voeding is mijn zorg

Lonneke

Uw welzijn is mijn passie

Mariëlle

Uw belang is mijn inspiratie

 

BaseLine wil cliënten "zo goed mogelijk in hun vel" krijgen. Ons belangrijkste hulpmiddel daarbij is voeding, één van de belangrijkste bouwstenen van leven en welzijn. Een ander belangrijk hulpmiddel is samenwerking met andere zorgaanbieders, zoals huisartsen, praktijkondersteuners en andere paramedici zoals logopedisten en fysiotherapeuten. Samen bouwen we aan het welzijn van de cliënt.

We zijn voedingsprofessionals met de beschermde paramedische titel diëtist. Die titel mogen we voeren omdat we hoog opgeleid zijn op het gebied van voeding, gezondheid en gedrag. Deze drie aspecten van het leven hangen nauw samen en de diëtist kent die samenhang. De diëtist is de enige paramedicus met deze specialisatie. Wat voeding voor u kan betekenen bij gezondheidsproblemen, medicatie, welzijn en sport is ons onderscheidende vakgebied. Daarom staan we in het kwaliteitsregister paramedici en stellen velen, waaronder zorgaanbieders en zorgverzekeraars prijs op onze inzet.

Naast Gerja, Mariëlle en Lonneke staan ook Henrike Lassche, Rebekka Beukers en Ilona van der Meij voor u klaar als diëtist bij BaseLine.

DSCF1605-215 x 215
Henrike

DSCF1233-215 x 215Rebekka

IMG 1506-c-215x215Ilona

Als diëtist zijn we specialist op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl. Bovendien hebben we nog een aantal bijzondere specialismen in huis. Zo is Mariëlle aangesloten bij het Parkinsonnetwerk, zijn Lonneke en Henrike kinderdiëtist en is Gerja lid van de Nederlandse Academie Eetstoornissen. Als team van BaseLine kunnen we ook op elkaars bijzondere expertises bouwen.