Met BaseLine beter in uw vel

Nieuws

  • Corona-nieuws

    Aangepaste werkwijze!
    Vanaf het begin van de corona-uit...

  • Stagiaires

    In verband met het corona-virus zullen de stagiaires tot nader order niet bij...

!!!!!! Aangepaste werkwijze i.v.m. het corona-virus. Zie verder bij "Nieuws" !!!!!!

Cliënten aan het woord

 

Wij stellen prijs op de mening van onze cliënten

Onderstaand een greep uit de reacties die we rechtstreeks van cliënten kregen. Een bericht plaatsen we nooit zonder uw toestemming. Ook kunt u via de "Zorgkaart Nederland" uw waardering uitspreken. Klik HIER voor de zorgkaart.

Jan

65 jaar,
COPD en overgewicht

Beste Mariëlle. Proficiat met jullie 30-jarig bestaan. Ik las dat jullie uitbreiden, dus het zal wel goed met jullie gaan. Via jou heb ik vele goede/nuttige tips mogen ontvangen. Hier denk ik regelmatig aan omdat ik weet dat het goed voor me is. Ga vooral zo door met jullie werk!
Maria

71 jaar,
diabetes

Mijn gewicht is afgenomen met 6,5 kg tot ongeveer 69 kg. Nog belangrijker is dat ik het gebruik van insuline sterk kan verminderen: Bij de maaltijden (novorapid) van respectievelijk 9 en 11 eenheden terug naar 4 eenheden. De langwerkende insuline (levemis) kon terug van 48 naar 28 eenheden. Bij de laatste diabetescontrole bleken mijn bloeddruk, Hba1 en cholestorolwaarden verbeterd. Goed zelfs.
Hennie

53 jaar overgewicht

Gerja heeft mij vanaf onze eerste afspraak bewust gemaakt van wat ik eet en welke vele alternatieve producten er zijn. Door hele eenvoudige wijzigingen in mijn eetpatroon ben ik simpel in 6 maanden tijd 10 kilo kwijtgeraakt.
Zij geeft mij iedere keer na onze afspraak weer moed om door te gaan. Zij motiveert en inspireert mij. Ik voel mij prettiger en heb veel meer energie gekregen.
Ik ben ervan overtuigd dat ik niet meer terug zal vallen in mijn oude eetpatroon omdat mijn huidige nieuwe eetwijze mij al helemaal eigen is geworden.
Ad

67 jaar,
hartfalen en
natriumbeperkt

Nogmaals dank ik u hartelijk voor al uw adviezen, tips en al die smaakmakers die u mij heeft gegeven. Ik heb sinds een half jaar niet meer zo verstandig en zó lekker gegeten uit eigen keuken. Fantastisch! Al heb ik geen echtgenote, ik heb echt genoten.
Josefien

54 jaar, overgewicht

Het fijne van de consulten bij BaseLine is dat je steeds weer op weg geholpen wordt. Eetgewoonten veranderen kost tijd en BaseLine leert je de moeilijke momenten te herkennen. Tijdens de consulten blijkt er steeds weer een nieuwe oplossing cq aanvulling voor die momenten te zijn. Je leert jezelf kennen wat eetgewoonten betreft en voor mij ligt daar de grote meerwaarde van de consulten. De enige manier om blijvend je gewicht te verlagen is je bewust worden van je eetgewoonten en van de keuzes die je maakt.
Tessa

17 jaar, darmklachten

Ik wilde je nog even bedanken voor alle hulp die ervoor heeft gezorgd dat mijn buikpijn zo goed als weg is!
Eduard

65 jaar al 25 jaar diabetes

Op 3 mei jl. ben ik gestart met het dieetadvies. Het resultaat op 1 augustus: 20 kg afgevallen en nog maar 1 x 14 eenheden insuline spuiten ipv 106 eenheden in 4 x per dag.Ik ben Gerja zeer dankbaar voor haar begeleiding
Vader

van 12-jarige jongen met overgewicht

Jurgen heeft met plezier geleerd hoe hij goed en lekker kan eten zonder verder in gewicht aan te komen. Je hebt hem enthousiast gemaakt in het lezen van etiketten op verpakkingen van voedingsmiddelen. Hij voelt dat zijn conditie bij het voetballen ook stukken verbeterd is en dat motiveert hem om door te gaan.
Maria

60 jaar met overgewicht

Ik ben ongeveer een jaar onder begeleiding van BaseLine geweest. Begonnen met een gewicht van 82 kg. En nu ... 69,6 kg!
Dankzij de informatie en tips heb ik ondersteuning en inzicht gekregen bij het afvallen. Daardoor heb ik het als een positief proces ervaren en niet als een "zware klus"!