user_mobilelogo

 Lent - ☏ 06 237 132 83

 

Vestigingsadres

Huisartsenpraktijk Thermion

Thermionpark 9

6663 MM Lent

 

Postadres

Zie onder het tabblad CONTACT

 

Thermion 333x222
Voor een overzicht op de kaart kijk hier

Uw diëtist in Lent

Esmée Hermeling

 

 

 

Zorggroep in Lent

Ingang

Aan de kant van het plein Thermionpark is de hoofdingang van het gebouw met de naam Thermion boven de deur. Op de begane grond van het gebouw zijn o.a. de apotheek en de tandartsenpraktijk gevestigd.

 

Balie / aanmelden

U hoeft zich niet te melden bij de balie als u een afspraak heeft, maar kunt plaatsnemen in de wachtruimte.

 

Wachtruimte

Op de 1e etage tegenover de balie van de doktersassistenten is de royale wachtruimte van de huisartsen. Hier kunt u plaatsnemen als u een afspraak heeft. U wordt daar opgehaald door de diëtist.

 

Interne route

Rechtdoor de grote hal vindt u aan het eind een trap en een lift. De dietist houdt spreekuur bij de huisartsen op de 1e etage. Op de 1e etage gekomen gaat u naar rechts.

 

Toegankelijkheid

De kamer van de diëtist bevindt zich op de 1e verdieping en is met trap en lift bereikbaar. Ook goed bereikbaar bij gebruik van rolstoel of rollator.

Openbaar vervoer

Samenwerking

Ook in Lent wordt veel samengewerkt, zoals met de huisartsen en praktijkondersteuners, maar ook met de fysiotherapeuten, de logopedisten, de thuiszorg en nog vele anderen. Onze partners in Lent zijn:

 

Bijzonderheden

Huisartsenpraktijk Thermion is een academische- en een opleidingspraktijk. Dat houdt in dat bijdragen worden geleverd aan wetenschappelijk onderzoek, dat nieuwe mensen worden opgeleid en dat onderwijs wordt geboden aan (medische) studenten. Er is samenwerking met het Radboudumc en de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Uitgangspunt is dat een goede (eerstelijns) gezondheidszorg wordt gedragen door vele verschillende partners binnen de gezondheidzorg. De partners in Thermion vormen samen een zogenaamd Sparkcentre, een initiatief vanuit de HAN. Hierin worden onderwijs, onderzoek, werkveld én de bewoners in de wijk samengebracht.

Per half jaar doen circa 30 studenten van de HAN, het Radboudumc en de Hogeschool Utrecht praktijkervaring op. Ze lopen stage en werken ter plekke intensief samen met professionals, docenten en onderzoekers. Samen gaan we aan de slag met complexe zorgvragen en experimenteren met nieuwe vormen van geïntegreerde zorg. Zo leert iedereen van en met elkaar. Elke groep studenten werkt aan een eigen deelvraag, als onderdeel van één onderzoekslijn. Na hun (deel)onderzoeken komen de studenten met conclusies en aanbevelingen, die vervolgens in de praktijk geïmplementeerd worden. Zo geven studenten, onderzoekers en professionals samen vorm aan de zorg van de toekomst.