user_mobilelogo

 Mook - ☏ 024 373 97 73

 

Vestigingsadres

Medisch Centrum Mook

Groesbeekseweg 7

6585 KE Mook

 

Postadres

Zie onder het tabblad CONTACT

 

Mook 333x222 1
Zie ook op de kaart

Uw diëtisten in Mook

Gerja van Hunen

 

 

Zorggroep in Mook

Ingang

De ingang van de huisartsenpraktijk bevindt zich aan de Groesbeekseweg. De voordeur gaat automatisch open.

 

Balie / aanmelden

U hoeft zich niet te melden bij de doktersassistente aan de balie als u een afspraak heeft, maar kunt plaatsnemen in de wachtruimte.

 

Wachtruimte

Na de balie gaat u rechts. Via een lichte helling (met een leuning) komt u in wachtruimte. Als u een afspraak heeft wordt u vanzelf opgehaald.

Interne route

Na de voordeur is er nog een glazen binnendeur die toegang geeft tot de hal waar de doktersassistente zit. U kunt deze balie voorbij lopen en dan naar rechts.

 

Toegankelijkheid

De kamer van de diëtist bevindt zich, vanuit het voorportaal gezien, direct links. De ruimte is rolstoeltoegankelijk. De wachtruimte is vanwege de kleine helling niet heel goed toegankelijk met een rolstoel of een rollator. Heeft u moeite met de helling dan kunt u tegenover de balie wachten totdat u wordt opgehaald. Een scootmobiel kan niet mee naar binnen, maar kan buiten geparkeerd worden.

Openbaar vervoer

Samenwerking

Ook in Mook wordt veel samengewerkt, zoals met de huisartsen en praktijkondersteuners, maar ook met de fysiotherapeuten, de logopedisten, de thuiszorg en nog vele anderen. Onze partners in Mook zijn:

Bijzonderheden

Geen