user_mobilelogo

Nieuws

Sofie Kurstjens diëtist bij BaseLine

BaseLine Mook is verhuisd

Samenwerking Corona

Waarde voedingsadviezen bij medische behandeling steeds breder erkend

Niet bewegen? Het lichaam takelt snel af!

Diëtist, kan in lockdown veilig doorwerken
Hoe? Kijk HIER

BaseLine mag en kan doorwerken tijdens lockdown

Per 14 december heeft het kabinet een zwaar pakket aan maatregelen afgekondigd. Gelukkig mag de diëtist doorwerken.

Tijdens de lockdown kunnen we veilig doorwerken. Als cliënt kunt u kiezen hoe u het consult wilt hebben. U mag naar de praktijk komen of u kunt kiezen voor een telefonisch- of videoconsult.
 

Consult op de praktijklocaties
Als we geen contact met u hebben opgenomen voor een telefonisch- of videoconsult dan blijft uw afspraak ongewijzigd en verwachten we u op de afgesproken tijd en plaats. Vanzelfsprekend mag u ook zelf vragen om een consult telefonisch te laten plaatsvinden.

Telefonisch- of videoconsult
Bij een telefonisch- of videoconsult nemen we op de afgesproken tijd contact met u op. Een videoconsult is alleen mogelijk als u beschikt over de daarvoor benodigde voorzieningen. Tijdens het consult zullen we uw dossier bij de hand hebben en bijwerken.

Maatregelen op de praktijk
Mondkapjes gebruiken we waar dat nodig is. We gebruiken tijdens de consulten doorzichtige schermen. Na elk consult reinigen we waar nodig. In elk geval de stoelen, tafels en deurklinken krijgen een schoonmaakbeurt.

Maatregelen bij huisbezoek
We gaan terughoudend om met huisbezoeken. Alleen als daarvoor een verwijzing is van de huisarts en als het veilig kan, komen we bij u aan huis. Mondkapjes en voldoende afstand zijn standaard en we desinfecteren altijd onze handen.

Bereikbaarheid
Wij blijven als vanouds bereikbaar. Uiteraard krijgt u tijdens de feestdagen niet direct antwoord op de mail. Bij spoed kunt u echter altijd onze voicemail inspreken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.